Glacier Lodge Eqi

Har du en svaghed for adventure kombineret med høj komfort, spektakulære oplevelser og vild natur? Så er et ophold ved Glacier Lodge Eqi det helt rigtige valg for dig.

Nyd en stille aftenstund, mens du indtager synet af en kælvende gletsjer

Glacier Lodge Eqi er den ældste lodge i World of Greenland’s samling af unikke lodges.

Her får du en eksklusiv mulighed for at se, høre og mærke effekten af en kælvende gletsjer på tæt hold. En oplevelse, som kan få de fleste til at glemme hverdagen, koble fra og være mindful i nuet.

Vores lodge ligger midt i den enorme, grønlandske vildmark, langt væk fra civilisationen og dagligdagen. Alligevel har vi sørget for, at du ikke skal gå på kompromis med hverdagens bekvemmeligheder. Vi har elektricitet, så du kan oplade dit kamera; rindende, varmt vand så du kan nyde et bad efter dagens eventyr; smukt møblerede hytter, hvor vi ikke er gået på kompromis med kvaliteten; og selvfølgelig lækker mad – fordi vi elsker at forkæle dig.

Fra lodgen er der udsigt til Eqi-gletsjeren – den gletsjer på den nordlige halvkugle, som kælver oftest. Forskere mener, at gletsjeren over sommerperioden gennemsnitligt kælver intet mindre end 1 gang hvert 10. minut. Der er altså stort set garanti for at opleve den øredøvende begivenhed, og du kan forvente en oplevelse ud over det sædvanlige, når du booker et ophold ved Glacier Lodge Eqi.

Det er kun muligt at bestille et ophold ved Glacier Lodge Eqi fra midt-juni til midt-september, og da vi har stor efterspørgsel og begrænset kapacitet, er det en god idé at booke dit ophold i god tid.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Glacier Lodge Eqi!

Oplevelser ved Glacier Lodge Eqi

Dagstur til Indlandsisen

Autentisk of "off the beaten track" vandretur til Indlandsisen.
Lang og utroligt varieret vandretur der byder på flere landskabstyper: frodigt lavland, forblæst højland, moræner og ikke mindst Indlandsisen med sprækker, vandløb og gletcherbrønde.
Pris pr. voksen fra
DKK 1250,-

Glacier Sauna

Grønlands eneste sauna med direkte udsigt til en gletsjer.
Naturen ved Eqi kalder på fordybelse og afslapning. Og her er saunaen en oplags aktivitet til at koble af og nyde de smukke omgivelser.
Pris pr. voksen fra
DKK 200,-

UTV Ice Expedition

Køretur i ujævnt terræn helt op til den enorme indlandsis.
Vi kører i Paul-Émile Victors gamle ekspeditionsspor ud af lodge-området, og hele vejen op til "Den Døde Bræ", hvorfra vi går op til Indlandsisen.
Pris pr. voksen fra
DKK 2495,-

Indkvartering i Glacier Lodge Eqi

Glamping

Moderne og minimalistisk feriekoncept tæt på naturen
Glamping er det rigtige valg for dig, der både ønsker et vist niveau af komfort, men som elsker at være helt tæt på naturen. Prøv det populære glamping koncept i Glacier Lodge Eqi.
Pris pr. voksen fra
DKK 4245,-

Comfort De Luxe

Højeste komfort i første række
Drømmer du om at vågne op med uspoleret udsigt til en kælvende gletsjer fra din seng? Så er Comfort De Luxe det rigtige valg for dig.
Pris pr. voksen fra
DKK 5370,-

Comfort

Høj komfort tæt på Caféen
Søger du overnatning med høj komfort, men kan du godt gå på kompromis med placeringen? Så er Comfort det rette valg.
Pris pr. voksen fra
DKK 4945,-
Det får du også

Dit ophold i Glacier Lodge Eqi inkluderer

Gletsjerudsigt

Der er gletsjerudsigt fra alle hytter og telte i Glacier Lodge Eqi.

Wifi-fri

Mange almene hoteller tilbyder fri Wifi. I Glacier Lodge Eqi tilbyder vi Wifi-fri ferie.

Fuldpension

Continental morgenbuffet, frokost eller madpakke og 3-retters middag.

Privat terrasse

Alle hytter og telte har privat terrasse med komfortable liggestole.

Angallassineq

Transport med båd fra Ilulissat tur/retur.

Vandretur

5 timers vandretur til toppen af gletsjermorænen på afrejsedagen.

Bæredygtighed

Bæredygtighed og omtanke er en del af vores DNA.

Vi er en Grønlandsk virksomhed med Grønlandsk CVR. Det betyder blandt andet, at alt vores virksomhedsskat og personskat bliver betalt lokalt i Avannaata Kommunia. Det betyder også, at alt, hvad vi foretager os, sker med afsæt i det lokale miljø og engagement.

Vores lodge har en helt unik placering lige ved siden af den gletsjer på den nordlige halvkugle, der kælver oftest. Her er den globale opvarmning i den grad synlig. 

Derfor har vi foretaget en række tiltag for at sikre, at vores lodge og dit ophold i Glacier Lodge Eqi bliver så bæredygtigt som muligt, og påvirker området minimalt.

Med andre ord gør vi det lettere for dig at tage på en bæredygtig ferie i Grønland.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Glacier Lodge Eqi

Glacier Lodge Eqi

World of Greenland
Fredericiaip’ Aqq. 4
3952 Ilulissat

Tlf.: +299 94 43 00
Email: info@wog.gl

OPLEVELSER I GRØNLAND

World of Greenland
Fredericiaip’ Aqq. 4
3952 Ilulissat

Tlf: +299 94 43 00
Email: info@wog.gl

World of Greenland
Fredericiaip’ Aqq. 4
3952 Ilulissat

Tlf.: +299 94 43 00
Email: info@wog.gl

Ilimanaq Lodge

World of Greenland
Fredericiaip’ Aqq. 4
3952 Ilulissat

Tlf.: +299 944300
Email: info@wog.gl

Sværheds­grader
1: Let

En let tur betyder at man skal kunne gå et par kilometer i lettere kuperet terræn. Som at gå en tur i skoven, på de store stier, med en lille afstikker i ny og næ. Man skal også være mobil nok, til at kunne stige ombord på en båd, selvom det måske gynger lidt.

2: Moderat

Tilgængelig for alle med godt helbred, og som er vant til terrængående gå- og vandreture. Når det drejer sig om slædeture, kalder vi det moderat, da det kan være du skal af slæden og gå/løbe ved siden af. Dertil kommer, at du skal have en sund ryg, da der kommer bump og slag undervejs.

3: Ufordrende

På en udfordrende vandretur skal du kunne gå op og ned af nogle stejle bakker. Det kan også være, at du skal gå på løse sten og krydse vandløb, samt gå på sne og is. Guiden skal selvfølgelig nok hjælpe dig. Indebærer vandring med rygsæk. Når udfordrende anvendes i forbindelse med slædeture, er det fordi, det forventes at du kan gå/løbe efter slæden op af bakker, hvis der er behov for dette. (fortvivl ikke man kan få en hjælpende hånd, ved at holde fast i slæden). 

4: Krævende

På en krævende vandretur, forventer vi, at du er i en god fysisk form. Det betyder at du kan gå langt i op til flere dage, og at du kan forcere mange højdemeter i løbet af dagen. F.eks. vores vandretur til Indlandsisen, hvor 1000 højdemeter og 20 km skal forceres på en dag. Krævende vandreture indebærer vandring med egen rygsæk.

5: Anstrengende

Ekspeditions niveau, kræver en betydelig indsats og udholdenhed. Kun egnet for folk i rigtig god fysisk form.

Besøgende til Glacier Lodge Eqi

Glacier Lodge Eqi, er beliggende på fjeldet 100 m over vandet. Vi anbefaler derfor at bagage medbringes i en rygsæk, da stigningen ikke gør det muligt at medbringe en kuffert. Bemærk, at landgangen ikke er handikapvenlig. Alle vandreture i Eqi, samt vandring på egen hånd bør betragtes som fjeldture der går fra udfordrende til meget krævende.

World of Greenland
Fredericiaip’ Aqq. 4
3952 Ilulissat

Tlf: +299 94 43 00
Email: info@wog.gl