Igloo Lodge

Er du klar på et vaskeægte vintereventyr? 

IGLO I ILULISSAT
OVERNAT UNDER NORDLYSET

Prøv en helt unik oplevelse med overnatning i iglo ved Ilulissat. Her kommer du helt tæt på den grønlandske nat, og måske vil du kunne opleve nordlyset danse. 

Igloo Lodge er ikke et fancy is-hotel – det er den ægte vare. Det er for dig, der vil opleve den totale stilhed, de storslåede omgivelser og det dansende nordlys i hyggelige omgivelser. For dig, der tør gå off the beaten track. For dig, der vil lidt mere.

Igloo Lodge er World of Greenland’s første vinterlodge og indgår nu i rækken af unikke lodges. Her får du en oplevelse, du sent vil glemme. Forestil dig at sove midt i det glitrende, grønlandske vinterfjeld, hvor igloerne bygges af sne, som inuit har praktiseret det i årtusinder. Ordet Iglo kommer fra det grønlandske “Iglu”, der betyder hus.

Hvis du ikke har oplevet Grønland i vintermånederne, er et besøg i Igloo Lodge noget, du ikke må snyde dig selv for. Lodgen ligger ved Nalluarsuk, 15 km inde i Ilulissats bagland – på kanten af UNESCO-området Ilulissat Isfjord. 

Vi vil varte dig, op og sørger gennem hele opholdet for brandvarm kaffe og te, lækre snacks og god stemning. I Igloo Lodge er hyggen i centrum.

Oplevelser ved Igloo Lodge

Walking amongst Giants

Denne udflugt er en snescootertur til "Aattartoq" - basen for fiskerne vinteren igennem. Her kan vi gå på havisen blandt fastfrosne isfjelde.
Pris pr. voksen fra
DKK 995,-

Hundeslæde

Ca. 1,5 times hundeslædetur i det smukkeste vinterlandskab. Vi har et samarbejde med en af Grønlands mest anerkendte slædekuske, så du kan roligt læne dig tilbage, og nyde den fredfyldte tur.
Pris pr. voksen fra
DKK 1695,-

Sneskotur

På sneskoturen, krydser vi grænsen til UNESCO, og går ud til et fantastisk udsigtspunkt over Ilulissat Isfjord. Her har vi god tid til at nyde udsigten over en kop kaffe.
Pris pr. voksen fra
DKK 295,-
Det får du også

DIT ophold i Igloo Lodge inkluderer

Overnatning

Du overnatter i en traditionel iglo, men har et back up værelse inde i den varme hytte.

Udstyr

Vi sørger for, at du har alt det udstyr, som skal bruges til en nat i iglo. Du skal bare medbringe dit almindelige vinterovertøj.

Wifi-fri

Mange almene hoteller tilbyder fri Wifi. I Igloo Lodge tilbyder vi Wifi-fri ferie.

Angallassineq

Transport med pistemaskine fra Ilulissat tur/retur.

Kaffe og te ad libitum

I Igloo Lodge værner vi om hyggen. Vores fornemste opgave er, at du har det godt, og at der altid er kaffe på kanden.

Fuldpension

Koldt frokostbord, eftermiddagskage, dampende varm aftensmad og morgenmad inden afgang.

Bæredygtighed

Bæredygtighed er en vigtig del af dit eventyr. Vi tilbyder unikke oplevelser med omtanke for omgivelserne.
 
Hos World of Greenland er bæredygtighed en del af vores DNA, og som en grønlandsk virksomhed værner vi om det lokale miljø og en grønnere verden. Vi er grønlandsk CVR-registreret, og det betyder, at al virksomhedsskat og personskat bliver betalt lokalt i Avannaata Kommunia. Læs mere om vores bæredygtige tiltag ved Igloo Lodge her.
 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Igloo Lodge