Indkvartering

Glacier Lodge Eqi

Comfort De Luxe

Vores Comfort De Luxe hytter ligger i forreste række mod fjorden og gletsjeren. Gennem hytternes syv meter lange panoramavindue får du en uspoleret og bjergtagende udsigt over fjorden og den kælvende bræ.

De Luxe hytterne er desuden udstyret med varmt vand, privat badeværelse, egen terrasse, gulvvarme og elektricitet fra vores solceller. Beliggenheden er blot få minutters gang fra Café Viktor. Her får du altså det højeste niveau af komfort og den bedste beliggenhed, som Glacier Loge Eqi kan tilbyde. Læn dig tilbage, og nyd nuet midt i de smukkeste omgivelser Diskobugten har at byde på.

Det er muligt at lave 2 opredninger på sovesofaen, men denne løsning anbefales kun til familier med børn. De fleste vælger at booke hytten som et almindeligt dobbeltværelse.

Antal sovende

2 personer + 2 opredninger

Toilet/Bad

Privat toilet og bad

Grøn el fra vores egne solceller

Panoramaudsigt

Panoramaudsigt over fjorden og gletsjeren

Comfort

Søger du overnatning i Eqi med høj komfort, men kan du godt gå på kompromis med placeringen, er Comfort hytterne det rette valg. Disse hytter ligger på toppen af fjeldet og er forbundet med Café Viktor via en gangbro.

Her kan du nyde alle hverdagens bekvemmeligheder midt i den grønlandske ødemark. Comfort hytterne har alle bade- og toiletfaciliteter samt varmt vand, varmepumpe og elektricitet fra solceller. 

Hytterne er naturligvis udstyret med privat terrasse, hvorfra du har udsigt til den kælvende gletsjer.

Det er muligt at lave 2 opredninger på sovesofaen, men denne løsning anbefales kun til familier med børn. De fleste vælger at booke hytten som et almindeligt dobbeltværelse.

Antal sovende

2 personer + 2 opredninger

Toilet/bad

Privat toilet og bad

Grøn el fra vores egne solceller

Hytterne er forbundet til caféområdet med gangbro

Glamping

Glamping bliver mere og mere populært. Med et glamping ophold i Glacier Lodge Eqi får du et højt niveau af komfort samtidig med, at du er helt tæt på naturen og bibeholder den minimalistiske feriestil kendt fra camping.

Vores telte er udstyret med kvalitets-senge, moderne nordisk inspireret interiør og en privat terrasse med udsigt til Eqi-gletsjeren.

Teltene har ikke indlagt vand eller elektricitet. Alt dette samt bade- og toiletfaciliteter finder du i fællesområdet ved Café Viktor. Teltene er forbundet med Café Viktor via gangbro, og det er derfor let at komme til de fælles faciliteter.

Antal sovende

2 personer

Sengelinned og håndklæder

Fælles toilet- og bad

Fælles toilet- og badefaciliteter findes ved Café Victor

Ingen elektricitet

Stikkontakterfindes ved Café Victor

Det får du også

Dit ophold i Glacier Lodge Eqi inkluderer

Gletsjerudsigt

Der er gletsjerudsigt fra alle hytter og telte i Glacier Lodge Eqi.

Wifi-fri

Mange almene hoteller tilbyder fri Wifi. I Glacier Lodge Eqi tilbyder vi Wifi-fri ferie.

Fuldpension

Continental morgenbuffet, frokost eller madpakke og 3-retters middag

Privat terrasse

Alle hytter og telte har privat terrasse med komfortable liggestole.

Angallassineq

Transport med båd fra Ilulissat tur/retur.

Vandretur

5 timers vandretur til toppen af gletsjermorænen på afrejsedagen.