Highlights - vi anbefaler

Helikopter - Kangia Classic

Nyd et glas champagne her, hvor ingen båd eller vandrer kan komme hen - på den yderste fjeldkant foran den gigantiske gletsjer.
Denne tur er den eneste mulighed for at komme helt ind i hjertet af UNESCO-området. Det at flyve helikopter er en oplevelse i sig selv, og kombineret med sceneriet i disse omgivelser, er turen en absolut klassiker.
Pris pr. voksen fra
DKK 3995,-

Glacier Lodge Eqi - Comfort De Luxe

Bo i en luksuriøs vildmarkshytte med udsigt til "den kælvende gletsjer". Der findes ingen andre steder som Glacier Lodge Eqi!
Glacier Lodge Eqi bør være på din bucket-list hvis du besøger Grønland. Lodgen ligger 80 km nord for Ilulissat, midt i vildmarken med Eqi gletsjeren som nærmeste nabo. Bådtransport og fuldpension er inkluderet. Book et ophold, du sent vil glemme.
Pris pr. voksen fra
DKK 5370,-

Isfjordssejlads

På dit besøg i Ilulissat på du ikke snyde dig selv for en sejltur blandt de enorme isfjelde.
Hvert år strømmer mere end 48 km3 is fra Ilulissat Isbræ ud i Isfjorden. Det er mængder, der kan være svære at forestille sig. Resultatet er enorme isfjelde, der kan blive flere hundrede meter på hver led og som strækker sig op mod 100 meter op over havets overflade.
Pris pr. voksen fra
DKK 695,-

Hundeslæde

En absolut must-do, hvis du besøger Ilulissat i vintersæsonen.
Billedet af nogle hunde, der er spændt for en enkel slæde af træ, er blevet synonymt med Grønland. Medernes hvislen mod den sammenpressede sne og de knirkende surringer, når slæden vrider sig med terrænet, bryder den totale stilhed. Oplevelsen kan ikke forklares – den skal prøves.
Pris pr. voksen fra
DKK 1495,-

KOKS Ilimanaq

Vil du krydre din rejse til Grønland med en gastronomisk oplevelse i verdensklasse? Så er et besøg hos KOKS i Ilimanaq Lodge et besøg værd.

Det trak overskrifter over hele verden, da World of Greenland og KOKS i 2022 indledte et samarbejde om drift af restauranten, som hører til Ilimanaq Lodge. 
KOKS er en 2-stjernet Michelin restaurant, som normalt holder til på Færøerne, men som midlertidigt er rykket til Ilimanaq. I Ilimanaq Lodge kan du således oppleve den første Michelin restaurant i Arktis nogensinde. 

Vi er stolte af dette samarbejde, som har være med til at sætte vores smukke land på verdenskortet over spændende og alsidige destinationer. 

ILULISSAT ICEFJORD CHALLENGE

Icefjord Challenge tassaavoq Ilulissani sisoraatini appanneq, 2024-imi apriili qaammat siullermik ingerlanneqartussaq. 

Sisoraatinik arpanneq/ujakkaarneq Avannaata Kommuniata, sisorartartut klubbiat I.S.P. langrend, Illu Science and Art, Kalaallit Nunaanni Sisorartartut kattuffiat World of Greenlandillu akornanni suleqatigiissutaavoq. Tamatumani World of Greenland nittartakkamik, nalunaarsuinermik, suliassanillu ataqatigiissaarinermut tunngasunik annikitsunik isumaginnittuuvoq, pingaarnertullu aaqqissuisuunani.

Sisoraatinik arpatitsinermi siunertaavoq sisorarluni timersornerup Ilulissani meeqqat inuusuttullu akornanni siammarternissaa, tamatumalu peqatigisaanik nunatta Ilulissallu ukiumi tikitassatut pissanganartutut maluginiarneqalernissaat.

Vi er ejet af det grønlandske samfund

World of Greenland er en del af Air Greenland koncernen. 

Vi er drevet af at levere store oplevelser, og udvikle turismen lokalt i Grønland.

Alle vores lodges har det til fælles, at deres storslåede beliggenhed, og velovervejede koncept går op i en højere enhed, der skal give vores besøgende den eksklusive og autentiske oplevelse, de sent vil glemme. 

Vores turafdeling i Ilulissat er funderet på højt serviceniveau og lokale partnerskaber.

Sidste nyt fra Ilulissat