FAQ - Ofte stillede spørgsmål

På denne side finder du en liste over de oftest stillede spørgsmål.
Hvis du ikke finder de svar, du søger, er du altid velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Du kan kun rejse til Glacier Lodge Eqi fra Ilulissat. Transporten fra Ilulissat til Eqi foregår med båd, og denne bådtur er inkluderet i alle ophold. Båden sejler fra den nordlige side af havnen i Ilulissat, hvor Disko Lines både ligger. Bor du på Hotel Arctic eller Hotel Icefiord, er transfer til havnen inkluderet. Bor du ikke på et af disse hoteller, møder du ved Disko Line Explorers kontor i midtbyen senest 30 minutter inden afgang.

Bådturens længde og afgangstidspunkt kan variere alt afhængig af den bådtype, der bruges den pågældende dag. Båden vil altid have afgang om morgenen/formiddagen, lægge til i Eqi kl. 14:30, og være tilbage i Ilulissat mellem 16:30 og 19:00.

Det er alene Disko Line, der afgør hvilken bådtype, der bruges. Hvis dit afgangstidspunkt ændres, vil du blive informeret om dette af Disko Line direkte.

Når du skal i land ved Glacier Lodge Eqi, skal du forcere 100 højdemeter, bærende på din egen bagage. Terrænet er ujævnt fjeldterræn, så basale motoriske færdigheder, almindelig god fysisk form og ordentligt fodtøj er vigtigt.

Landgangen er stejl, men vores personale står altid klar til at give en hjælpende hånd. 

Hvis du er dårligt gående, men dog mener, at du godt kan gå op til lodgen fra landgangen, anbefaler vi, at du booker en comforthytte. Disse hytter ligger alle tæt på Café Victor, og er forbiundet til denne med en plan gangbro. 

Landgangen er ikke handicapvenlig, og vi anbefaler ikke fysisk handicappede at besøge Glacier Lodge Eqi.

Alle ophold i Glacier Lodge Eqi inkluderer følgende:

Bådtur fra Ilulissat til Eqi og retur.
Fuldpension under dit ophold og på bådturen.
Vandretur til udsigtspunktet ved morænen på afrejsedagen.
Hytte med gletsjerudsigt.
Håndklæder og lagener.

Det anbefales, at du pakker så let som muligt, når du skal til Eqi.

Du kan finde vores pakkeliste til Glacier Lodge Eqi her 

Glacier Lodge Eqi er åbent fra midten af juni, når havisen ved Eqi bryder op til midten af september, når frosten atter sætter ind. 

I juni og juli er der midnatssol og frodigt. I august har vi timelange, pastelfarvede solnedgange. Og i september farves fjeldsiderne orange og brune, ligesom du kan være heldig at se nordlys. 

Alle månederne kan noget forskelligt, men alle er lige fantastiske.

Børn er velkomne i Glacier Lodge Eqi. Vær blot opmærksom på, at der ikke tilbydes en børnemenu, ligesom der ikke er barnestole, pusleborde og lignende.