Dagstur til Eqi

Sejltur til den kælvende gletsjer

Eqi-gletsjeren er en af de mest betagende destinationer i Grønland. Gletsjeren strækker sig ud i den blanke fjord 80 kilometer nord for Ilulissat. På denne sejltur kan du komme helt tæt på gletsjerfronten, og forhåbentlig opleve det dramatiske bulder og brag, når stykker af is styrter i havet. Den oplevelse er på alle måder overvældende og imponerende.

Undervejs på sejlturen vil vi passere små bygder, stejle fjeldsider, smukke vandfald og isbjerge i forskellige former og farver. Alt dette sker inden vi runder et hjørne, hvor to gletsjere og den enorme Indlandsis kommer til syne. Hvis du er opmærksom, er der også gode chancer for at spotte sæler og hvaler undervejs.

En hyggelig frokoststund venter med madpakker foran gletsjeren, så vi kan nyde den uforglemmelige udsigt, inden vi begiver os tilbage mod Ilulissat.

Bemærk
Varigheden af bådturen er cirka 6 timer. Der er altid et stop ved gletsjeren til frokost. Vi sejler i små, hurtiggående både.

Book din dagstur til Eqi her

Varighed

6 timer

Sæson

Jun - sept

Min. deltagere

4 personer

Pris per person
DKK 2445,-

Overnat ved Eqi

Hvis du gerne vil i land ved Eqi, og bare ikke kan få gletsjer nok, så skal du booke et ophold i Glacier Lodge Eqi!

Her kan du i ro og mag sidde på din private terrasse og nyde synet og lyden af den spektakulære kælvende bræ. I lodgen findes også en café, som serverer dejlig 3-retters menu, frokost sandwich og morgenmadsbuffet.

I området omkring Eqi findes også fantastiske vandreture af forskellige sværhedsgrad. Hvis du overnatter i Glacier Lodge Eqi har du en vandretur op på gletsjermorænen inkluderet i dit ophold – foruden bådturen og fuldpension. Det bliver ikke nemmere. 

Mød operatøren

Hos World of Greenland sætter vi stor ære i at trække mindre, lokale turoperatører med frem på scenen. 
Som en del af Air Greenland koncernen er vores vigtigste opgave at løfte Grønland, og det gør vi blandt andet gennem stærke samarbejder med mindre, lokale turistoperatører.

Vores dagstur til Eqi opereres af Unique Tours – et lokalt firma ejet af Lars Erik, som driver virksomheden sammen med sine sønner.

Du kan se frem til at møde unge guider med førstehåndskendskab til området. Spørg dem om hvad som helst, og de kan forklare fra et lokalt perspektiv.

Det vi elsker ved Unique Tours, er deres stærke dedikation, deres punktlighed, og deres enorme indsats med at engagere unge lokale i turismeudviklingen.

Vi er stolte af at have Unique Tours med på vores team af samarbejdspartnere!