Café Victor

Glacier Lodge Eqi

Café Victor

Når du booker et ophold ved Glacier Lodge Eqi, er der altid inkluderet helpension. Du kan nyde dine måltider i vores hyggelige café ved navn Café Viktor. Caféen er opkaldt efter den anerkendte, franske polarforsker Poul-Emilie Victor.  

Selvom Glacier Lodge Eqi er placeret midt i den barske, grønlandske vildmark, kan vi godt love dig, at dine smagsløg bliver forkælet. Café Victors personale sørger for at tilberede skønne måltider med fokus på smag, hygge og bæredygtighed

 

8:00-09:30 serveres en kontinental morgenbuffet.

12:00-13:00 serveres en frokostanretning. 

18:30-21:00 serveret en 3 retters middag.

Grønlandsk mad med et nordisk twist

Et besøg i Grønland handler ikke nødvendigvis kun om natur og kultur. Udvid din kulinariske horisont og tilføj et ekstra perspektiv til din Grønlands-oplevelse med et indblik i det lokale køkken. Alle dine måltider bliver serveret i vores restaurant ved Glacier Lodge Eqi – Café Viktor. Her vil du til morgenmad på serveret en klassisk contineltal breakfast. Middagen består af en 3-retters menu tilberedt af lokale råvarer, som hellefisk, rejer, rensdyr, moskus eller lam – med et ny-nordisk tvist.  

Da bæredygtighed er en del af vores DNA hos World of Greenland, forsøger vi overvejende at benytte lokale, grønlandske råvarer i vores madlavning. Derudover gror vi så vidt muligt vores egne urter og bruger ofte langtidsholdbare, nordiske grøntsager i vores retter. 

På den måde kan vi tilbyde vores gæster velsmagende mad af overvejende lokale råvarer samtidig med, at vi bidrager til det lokale engagement og undgår unødvendigt meget transport.  

Glacier Lodge Eqi

World of Greenland
Fredericiaip’ Aqq. 4
3952 Ilulissat

Tlf.: +299 94 43 00
Email: info@wog.gl

OPLEVELSER I GRØNLAND

World of Greenland
Fredericiaip’ Aqq. 4
3952 Ilulissat

Tlf: +299 94 43 00
Email: info@wog.gl

World of Greenland
Fredericiaip’ Aqq. 4
3952 Ilulissat

Tlf.: +299 94 43 00
Email: info@wog.gl

Ilimanaq Lodge

World of Greenland
Fredericiaip’ Aqq. 4
3952 Ilulissat

Tlf.: +299 944300
Email: info@wog.gl

Sværheds­grader
1: Let

En let tur betyder at man skal kunne gå et par kilometer i lettere kuperet terræn. Som at gå en tur i skoven, på de store stier, med en lille afstikker i ny og næ. Man skal også være mobil nok, til at kunne stige ombord på en båd, selvom det måske gynger lidt.

2: Moderat

Tilgængelig for alle med godt helbred, og som er vant til terrængående gå- og vandreture. Når det drejer sig om slædeture, kalder vi det moderat, da det kan være du skal af slæden og gå/løbe ved siden af. Dertil kommer, at du skal have en sund ryg, da der kommer bump og slag undervejs.

3: Ufordrende

På en udfordrende vandretur skal du kunne gå op og ned af nogle stejle bakker. Det kan også være, at du skal gå på løse sten og krydse vandløb, samt gå på sne og is. Guiden skal selvfølgelig nok hjælpe dig. Indebærer vandring med rygsæk. Når udfordrende anvendes i forbindelse med slædeture, er det fordi, det forventes at du kan gå/løbe efter slæden op af bakker, hvis der er behov for dette. (fortvivl ikke man kan få en hjælpende hånd, ved at holde fast i slæden). 

4: Krævende

På en krævende vandretur, forventer vi, at du er i en god fysisk form. Det betyder at du kan gå langt i op til flere dage, og at du kan forcere mange højdemeter i løbet af dagen. F.eks. vores vandretur til Indlandsisen, hvor 1000 højdemeter og 20 km skal forceres på en dag. Krævende vandreture indebærer vandring med egen rygsæk.

5: Anstrengende

Ekspeditions niveau, kræver en betydelig indsats og udholdenhed. Kun egnet for folk i rigtig god fysisk form.

Besøgende til Glacier Lodge Eqi

Glacier Lodge Eqi, er beliggende på fjeldet 100 m over vandet. Vi anbefaler derfor at bagage medbringes i en rygsæk, da stigningen ikke gør det muligt at medbringe en kuffert. Bemærk, at landgangen ikke er handikapvenlig. Alle vandreture i Eqi, samt vandring på egen hånd bør betragtes som fjeldture der går fra udfordrende til meget krævende.

World of Greenland
Fredericiaip’ Aqq. 4
3952 Ilulissat

Tlf: +299 94 43 00
Email: info@wog.gl