Café Victor

Glacier Lodge Eqi

Café Victor

Når du booker et ophold ved Glacier Lodge Eqi, er der altid inkluderet helpension. Du kan nyde dine måltider i vores hyggelige café ved navn Café Viktor. Caféen er opkaldt efter den anerkendte, franske polarforsker Poul-Emilie Victor.  

Selvom Glacier Lodge Eqi er placeret midt i den barske, grønlandske vildmark, kan vi godt love dig, at dine smagsløg bliver forkælet. Café Victors personale sørger for at tilberede skønne måltider med fokus på smag, hygge og bæredygtighed

 

8:00-09:30 serveres en kontinental morgenbuffet.

12:00-13:00 serveres en frokostanretning. 

18:30-21:00 serveret en 3 retters middag.

Grønlandsk mad med et nordisk twist

Et besøg i Grønland handler ikke nødvendigvis kun om natur og kultur. Udvid din kulinariske horisont og tilføj et ekstra perspektiv til din Grønlands-oplevelse med et indblik i det lokale køkken. Alle dine måltider bliver serveret i vores restaurant ved Glacier Lodge Eqi – Café Viktor. Her vil du til morgenmad på serveret en klassisk contineltal breakfast. Middagen består af en 3-retters menu tilberedt af lokale råvarer, som hellefisk, rejer, rensdyr, moskus eller lam – med et ny-nordisk tvist.  

Da bæredygtighed er en del af vores DNA hos World of Greenland, forsøger vi overvejende at benytte lokale, grønlandske råvarer i vores madlavning. Derudover gror vi så vidt muligt vores egne urter og bruger ofte langtidsholdbare, nordiske grøntsager i vores retter. 

På den måde kan vi tilbyde vores gæster velsmagende mad af overvejende lokale råvarer samtidig med, at vi bidrager til det lokale engagement og undgår unødvendigt meget transport.