Bæredygtighed
Igloo Lodge

Bæredygtig ferie ved Igloo Lodge

Hos World of Greenland er bæredygtighed en vigtig del af vores DNA, og som en grønlandsk virksomhed værner vi om det lokale miljø og en grønnere verden. Vi er grønlandsk CVR-registreret, og det betyder, at al virksomhedsskat og personskat bliver betalt lokalt i Avannaata Kommunia.  

Vi engagerer os i det lokale miljø, og al eventuelt overskud geninvesteres i Grønland. For os er naturbevaring og en grønnere fremtid nemlig to kerneværdier ved alle vores ophold. 

Selvom det ikke altid er nemt at drive en bæredygtig forretning, vil det altid være det store fokus hos World of Greenland. Derfor arbejder vi hver eneste dag på at sikre økoturisme, der kort fortalt beskriver tiltag, som begrænser negativ påvirkning på det grønlandske landskab i de uberørte områder som ved Igloo Lodge. Vi gør hvad vi kan, for at sikre dig en bæredygtig ferie i Grønland.  

#1 Vi udnytter lokale råvarer og ressourcer

Vi værner naturligvis om de gode, lokale råvarer, for du fortjener et ophold i særklasse. Herved kan vi støtte op om det lokale miljø, og slippe for lange transportrejser. Vores igloer er bygget af vinterlandskabets eneste naturligt tilgængelige materiale sne. Drikkevandet er ligeledes produceret sne fra omgivelserne, som desinficeres og filtreres, så du kan drikke det med ro i maven. Vi anvender altså de sparsomme naturressourcer, som vi har omkring os, ligesom det er blevet gjort af inuit gennem årtusinder. 

#2 Vi anvender ikke plastic, og du kan være med

I vores lodges bestræber vi os på at blive frie for engangsplastik. Vi håber, at du stræber efter det samme, og medbringer en genanvendelig drikkedunk. Glemmer du den hjemmefra, hjælper vi dig med at få fingrene i en ny.  

#3 En vinterdestination der gør en forskel

Igloo Lodge er World of Greenland’s første vinterlodge. Åbningen af Igloo Lodge har været et stort og vigtigt skridt i retning af en mere bæredygtig turismeudvikling i Diskobugten. Udvidelse af sæsonen er et af de vigtigste emner i Visit Greenland’s nationale turismestrategi, som vi i World of Greenland arbejder målrettet med. Med åbningen af Igloo Lodge ønsker vi at sætte spot på Grønlands vinterturisme, og medvirke til at skabe flere helårsbaserede stillinger inden for den lokale turisme.  

Vi håber meget, at du vil være med til at sikre bæredygtig turisme og passe godt på Grønlands landskab. Sammen kan vi gøre en forskel. 

#4 Vi støtter Foreningen Grønlandske Børn

World of Greenland er ISUMASSUISOQ for Foreningen Grønlandske Børn. ISUMASSUISOQ kan bedst oversættes til “en, der tager ansvar for andre”. Samarbejdets formål er at støtte foreningens arbejde for at give grønlandske børn, og dermed Grønland en bedre fremtid. Det sker via sommer-camps, workshops for børn og forældre, samarbejde omkring virksomhedsbesøg og praktikpladser, og ved at tilbyde alle børn og unge en børnebisidder i mødet med myndighederne. Du kan læse meget mere om foreningen her.

Udover at vi sponsorerer et årligt beløb, donerer vi også 20 kr. per person til Foreningen Grønlandske Børn, når du booker et ophold i Igloo Lodge. 

Når du booker et ophold i Igloo Lodge, er du således med til at hjælpe os med at give vores smukke land og vores børn en lysere fremtid!

Bredt-logo_farve