Indkvartering

Igloo Lodge

Vores Igloer

Alle igloer i Igloo Lodge har hver især indbygget kuldefælde, og er indrettet med kuldereflekterende termomåtter, skummadrasser, skind og varme ekspeditionssoveposer. Vi har desuden sørget for stearinlys, som sikrer dig en hyggelig stemning og ekstra varme i igloen.

Bliver det alligevel for kold en fornøjelse, kan du altid overnatte i vores topersoners soveværelser, indenfor i den opvarmede hytte.

Sengepladser pr. igloo/værelse

2 personer

Temperatur

Temperaturen i igloen kan være alt fra 0 til mange frostgrader. I værelset er der lunt.

Udstyr

Termomåtter, liggeunderlag, rensdyrskind, ekspeditionssoveposer, opvarmet back-up værelse

Hytten

Vores dejlige hytte er lodgens centrum. 

Det er her vi byder dig velkommen, her vi sammen nyder de fælles måltider, her du kan sidde med et tæppe og nyde udsigten med en kop te, her vi har et væld af spændende bøger om Grønland og hyggelige brætspil, her vi har happy hour, og ikke mindst er det her vores fantastiske personale er til stede for dig.

Inde i den opvarmede hytte findes også toiletter og soveværelser – hvis det nu bliver for koldt at sove i igloen.

Det er også i hytten, du har mulighed for at høre mere om de forskellige oplevelser, vi tilbyder fra Igloo Lodge med hundeslæde, snescooter og snesko. 

 

Hytte gæst @Emil Stach (2)
Det får du også

Dit ophold i Igloo Lodge inkluderer

Overnatning

Du overnatter i en traditionel iglo, men har et back up værelse inde i den varme hytte.

Udstyr

Vi sørger for, at du har alt det udstyr, som skal bruges til en nat i iglo. Du skal bare medbringe dit almindelige vinterovertøj.

Wifi-fri

Mange almene hoteller tilbyder fri Wifi. I Igloo Lodge tilbyder vi Wifi-fri ferie.

Angallassineq

Transport med pistemaskine fra Ilulissat tur/retur.

Kaffe og te ad libitum

I Igloo Lodge værner vi om hyggen. Vores fornemste opgave er, at du har det godt, og at der altid er kaffe på kanden.

Fuldpension

Koldt frokostbord, eftermiddagskage, dampende varm aftensmad og morgenmad inden afgang.

Igloo Lodge

World of Greenland
Fredericiaip’ Aqq. 4
3952 Ilulissat

Tlf.: +299 94 43 00
Email: info@wog.gl

World of Greenland
Fredericiaip’ Aqq. 4
3952 Ilulissat

Tlf.: +299 94 43 00
Email: info@wog.gl

Ilimanaq Lodge

World of Greenland
Fredericiaip’ Aqq. 4
3952 Ilulissat

Tlf.: +299 944300
Email: info@wog.gl

Sværheds­grader
1: Let

En let tur betyder at man skal kunne gå et par kilometer i lettere kuperet terræn. Som at gå en tur i skoven, på de store stier, med en lille afstikker i ny og næ. Man skal også være mobil nok, til at kunne stige ombord på en båd, selvom det måske gynger lidt.

2: Moderat

Tilgængelig for alle med godt helbred, og som er vant til terrængående gå- og vandreture. Når det drejer sig om slædeture, kalder vi det moderat, da det kan være du skal af slæden og gå/løbe ved siden af. Dertil kommer, at du skal have en sund ryg, da der kommer bump og slag undervejs.

3: Ufordrende

På en udfordrende vandretur skal du kunne gå op og ned af nogle stejle bakker. Det kan også være, at du skal gå på løse sten og krydse vandløb, samt gå på sne og is. Guiden skal selvfølgelig nok hjælpe dig. Indebærer vandring med rygsæk. Når udfordrende anvendes i forbindelse med slædeture, er det fordi, det forventes at du kan gå/løbe efter slæden op af bakker, hvis der er behov for dette. (fortvivl ikke man kan få en hjælpende hånd, ved at holde fast i slæden). 

4: Krævende

På en krævende vandretur, forventer vi, at du er i en god fysisk form. Det betyder at du kan gå langt i op til flere dage, og at du kan forcere mange højdemeter i løbet af dagen. F.eks. vores vandretur til Indlandsisen, hvor 1000 højdemeter og 20 km skal forceres på en dag. Krævende vandreture indebærer vandring med egen rygsæk.

5: Anstrengende

Ekspeditions niveau, kræver en betydelig indsats og udholdenhed. Kun egnet for folk i rigtig god fysisk form.

Besøgende til Glacier Lodge Eqi

Glacier Lodge Eqi, er beliggende på fjeldet 100 m over vandet. Vi anbefaler derfor at bagage medbringes i en rygsæk, da stigningen ikke gør det muligt at medbringe en kuffert. Bemærk, at landgangen ikke er handikapvenlig. Alle vandreture i Eqi, samt vandring på egen hånd bør betragtes som fjeldture der går fra udfordrende til meget krævende.

World of Greenland
Fredericiaip’ Aqq. 4
3952 Ilulissat

Tlf: +299 94 43 00
Email: info@wog.gl