Igloo Lodge

Er du klar på et vaskeægte vintereventyr? 

IGLO I ILULISSAT
OVERNAT UNDER NORDLYSET

Prøv en helt unik oplevelse med overnatning i iglo ved Ilulissat. Her kommer du helt tæt på den grønlandske nat, og måske vil du kunne opleve nordlyset danse. 

Igloo Lodge er ikke et fancy is-hotel – det er den ægte vare. Det er for dig, der vil opleve den totale stilhed, de storslåede omgivelser og det dansende nordlys i hyggelige omgivelser. For dig, der tør gå off the beaten track. For dig, der vil lidt mere.

Igloo Lodge er World of Greenland’s første vinterlodge og indgår nu i rækken af unikke lodges. Her får du en oplevelse, du sent vil glemme. Forestil dig at sove midt i det glitrende, grønlandske vinterfjeld, hvor igloerne bygges af sne, som inuit har praktiseret det i årtusinder. Ordet Iglo kommer fra det grønlandske “Iglu”, der betyder hus.

Hvis du ikke har oplevet Grønland i vintermånederne, er et besøg i Igloo Lodge noget, du ikke må snyde dig selv for. Lodgen ligger ved Nalluarsuk, 15 km inde i Ilulissats bagland – på kanten af UNESCO-området Ilulissat Isfjord. 

Vi vil varte dig, op og sørger gennem hele opholdet for brandvarm kaffe og te, lækre snacks og god stemning. I Igloo Lodge er hyggen i centrum.

Oplevelser ved Igloo Lodge

Walking amongst Giants

Denne udflugt er en snescootertur til "Aattartoq" - basen for fiskerne vinteren igennem. Her kan vi gå på havisen blandt fastfrosne isfjelde.
Pris pr. voksen fra
DKK 995,-

Hundeslæde

Ca. 1,5 times hundeslædetur i det smukkeste vinterlandskab. Vi har et samarbejde med en af Grønlands mest anerkendte slædekuske, så du kan roligt læne dig tilbage, og nyde den fredfyldte tur.
Pris pr. voksen fra
DKK 1695,-

Sneskotur

På sneskoturen, krydser vi grænsen til UNESCO, og går ud til et fantastisk udsigtspunkt over Ilulissat Isfjord. Her har vi god tid til at nyde udsigten over en kop kaffe.
Pris pr. voksen fra
DKK 250,-
Det får du også

DIT ophold i Igloo Lodge inkluderer

Overnatning

Du overnatter i en traditionel iglo, men har et back up værelse inde i den varme hytte.

Udstyr

Vi sørger for, at du har alt det udstyr, som skal bruges til en nat i iglo. Du skal bare medbringe dit almindelige vinterovertøj.

Wifi-fri

Mange almene hoteller tilbyder fri Wifi. I Igloo Lodge tilbyder vi Wifi-fri ferie.

Transport

Transport med pistemaskine fra Ilulissat tur/retur.

Kaffe og te ad libitum

I Igloo Lodge værner vi om hyggen. Vores fornemste opgave er, at du har det godt, og at der altid er kaffe på kanden.

Fuldpension

Koldt frokostbord, eftermiddagskage, dampende varm aftensmad og morgenmad inden afgang.

Bæredygtighed

Bæredygtighed er en vigtig del af dit eventyr. Vi tilbyder unikke oplevelser med omtanke for omgivelserne.
 
Hos World of Greenland er bæredygtighed en del af vores DNA, og som en grønlandsk virksomhed værner vi om det lokale miljø og en grønnere verden. Vi er grønlandsk CVR-registreret, og det betyder, at al virksomhedsskat og personskat bliver betalt lokalt i Avannaata Kommunia. Læs mere om vores bæredygtige tiltag ved Igloo Lodge her.
 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Igloo Lodge

Igloo Lodge

World of Greenland
Fredericiaip’ Aqq. 4
3952 Ilulissat

Tlf.: +299 94 43 00
Email: info@wog.gl

World of Greenland
Fredericiaip’ Aqq. 4
3952 Ilulissat

Tlf.: +299 94 43 00
Email: info@wog.gl

Ilimanaq Lodge

World of Greenland
Fredericiaip’ Aqq. 4
3952 Ilulissat

Tlf.: +299 944300
Email: info@wog.gl

Sværheds­grader
1: Let

En let tur betyder at man skal kunne gå et par kilometer i lettere kuperet terræn. Som at gå en tur i skoven, på de store stier, med en lille afstikker i ny og næ. Man skal også være mobil nok, til at kunne stige ombord på en båd, selvom det måske gynger lidt.

2: Moderat

Tilgængelig for alle med godt helbred, og som er vant til terrængående gå- og vandreture. Når det drejer sig om slædeture, kalder vi det moderat, da det kan være du skal af slæden og gå/løbe ved siden af. Dertil kommer, at du skal have en sund ryg, da der kommer bump og slag undervejs.

3: Ufordrende

På en udfordrende vandretur skal du kunne gå op og ned af nogle stejle bakker. Det kan også være, at du skal gå på løse sten og krydse vandløb, samt gå på sne og is. Guiden skal selvfølgelig nok hjælpe dig. Indebærer vandring med rygsæk. Når udfordrende anvendes i forbindelse med slædeture, er det fordi, det forventes at du kan gå/løbe efter slæden op af bakker, hvis der er behov for dette. (fortvivl ikke man kan få en hjælpende hånd, ved at holde fast i slæden). 

4: Krævende

På en krævende vandretur, forventer vi, at du er i en god fysisk form. Det betyder at du kan gå langt i op til flere dage, og at du kan forcere mange højdemeter i løbet af dagen. F.eks. vores vandretur til Indlandsisen, hvor 1000 højdemeter og 20 km skal forceres på en dag. Krævende vandreture indebærer vandring med egen rygsæk.

5: Anstrengende

Ekspeditions niveau, kræver en betydelig indsats og udholdenhed. Kun egnet for folk i rigtig god fysisk form.

Besøgende til Glacier Lodge Eqi

Glacier Lodge Eqi, er beliggende på fjeldet 100 m over vandet. Vi anbefaler derfor at bagage medbringes i en rygsæk, da stigningen ikke gør det muligt at medbringe en kuffert. Bemærk, at landgangen ikke er handikapvenlig. Alle vandreture i Eqi, samt vandring på egen hånd bør betragtes som fjeldture der går fra udfordrende til meget krævende.

World of Greenland
Fredericiaip’ Aqq. 4
3952 Ilulissat

Tlf: +299 94 43 00
Email: info@wog.gl