Hvalsafari Ilulissat

Oplev hvalerne ved Ilulissat

Kom med os på hvalsafari i Ilulissat. At opleve hvaler på tæt hold, er en stor og mindeværdig oplevelse. De prægtige, elegante og fredfulde dyr kommer forbi Ilulissat fra midten af juni til slutningen af september, og her har du mulighed for at komme med os ud på tur, og opleve havets kæmper. 

Vi ser som oftest pukkelhvaler, og sommetider også finhvaler. Pukkelhvalerne kaldes også for havets akrobater, da de er meget aktive. Sommetider ligger de stille i overfladen og sover, men ofte laver de et elegant dyk, og viser deres enorme hale. Er vi heldige, kan vi se dem spise kril og springe helt op over havoverfladen, eller plaske med lufferne.

Book din hvalsafari i Ilulissat her

Varighed

3 timer

Sæson

Jun - sept.

Min. deltagere

4 personer

Pris per voksen
DKK 1195,-

Diskobugtens hvaler

Det svinger meget fra år til år og fra måned til måned, hvor hvalerne færdes. Sommetider er de lige ude foran byen, og sommetider skal vi sejle lidt længere for at finde dem. Ofte vil vi dog kunne finde hvaler tæt ved Isbjergene ved Ilulissat Isfjord. De særlige forhold ved afsmeltning af isbjergene har den følgevirkning, at der opstår meget næring, og deraf mange fisk, sæler og hvaler. 

På denne hvalsafari i Ilulissat bruger en lille, hurtiggående båd på vores hvalsafari, så vi har mest mulig tid til at finde og beundre hvalerne. 

Vi ser hvaler på omkring 95% af vores ture. Så chancen for at opleve kæmperne er god, men der er ikke garanti for at se hvaler på turen. 

Mød operatøren

Hos World of Greenland sætter vi stor ære i at trække mindre, lokale turoperatører med frem på scenen. 
Som en del af Air Greenland koncernen er vores vigtigste opgave at løfte Grønland, og det gør vi blandt andet gennem stærke samarbejder med mindre, lokale turistoperatører.

Vores hvalsafari er opereret af Ilulissat Water Tours – et lokalt firma ejet af Kaj Henningsen fra Ilulissat.

Du kan se frem til at møde lokale kaptajner og guider med stort og dybdegående kendskab til området. Desuden bruges kun små både til denne tur, og det er med til at sikre, at atmosfæren på vores hvalsafari forbliver intim og autentisk.

Det, vi elsker ved Ilulissat Water Tours, er deres venlige og serviceorienterede tilgang til vores fælles gæster, samt deres stærke lokale identitet og højtuddannede kaptajner. De kender området som deres egen bukselomme.

Vi er meget stolte af at have Ilulissat Water Tours på vores team af samarbejdspartnere.