Om world of greenland

Unikke lodges og ture i Grønland

World of Greenland er drevet af at levere store oplevelser. Vi udvikler og driver unikke lodges i Grønland. Alle vores lodges har det til fælles, at deres storslåede beliggenhed, og velovervejede koncept går op i en højere enhed, der skal give vores besøgende den eksklusive og autentiske oplevelse, de sent vil glemme.
Udover at drive unikke lodges, arrangerer vi et  udvalg af udflugter fra Ilulissat, heriblandt sejlture, kulturelle ture, helikopterture med flere. 

World of Greenland er en del af Air Greenland koncernen, og vi er derved ejet af det grønlandske samfund.

Vi er et kommercielt aktieselskab, stiftet 1. januar 2007, ejet af Air Greenland. Vores ejere geninvesterer hvert år eventuelle overskud i nye tiltag, som hjælper til at markedsføre Grønland som en bæredygtig og spændende destination i international skala. 

Vi har altid et vågent øje på turismens tendenser, og agerer som first movers i forhold til disse. Via tæt kontakt til vores gæster og samarbejdspartnere, vurderer vi løbende nye idéer og søsætter flagskibe, som skal blive til foregangsprojekter for yderligere tiltag i grønlandsk turisme og erhvervsliv.

Vi arbejder målrettet med Visit Greenland’s nationale turismestrategi som rettesnor, og tror på, at vi kommer længst via samarbejde – både lokalt og nationalt.

World of Greenland’s mission er at levere de mest eksotiske og unikke oplevelser til den kræsne og kvalitetsbevidste rejsende, gennem et vedvarende fokus på kvalitet, ansvarlighed og bæredygtig udvikling.

World of Greenland’s vision er at løfte Grønland på en bæredygtig måde gennem udvikling og partnerskaber.

World of Greenland er for dig, der vil lidt mere. For dig, der vil opleve, hvad Grønland virkelig har at byde på. For dig, der tør gå off the beaten track. Og ikke mindst for dig, der går op i, hvilket aftryk, du sætter, på din rejse forbi Grønland.

Bæredygtig turismeudvikling

Air Greenland koncernens overordnede vision er at løfte Grønland på en bæredygtig måde sammen med det lokale erhvervsliv gennem udvikling og partnerskaber.

World of Greenland er forpligtet til at varetage landets interesser og bidrage til at fremme udviklingen af bæredygtig turisme lokalt.

De tre fokusområder for en bæredygtig lokal turismeudvikling er…

Geografisk spredning

At arbejde på at skabe en geografisk spredning af turismen ved at opføre Lodges. Dette bidrager til skabelse af arbejdspladser, udvikling og økonomi i forskellige dele af landet.

Sæsonudvidelse

At stræbe efter at udvide turistsæsonen ved at udvikle vinter- og helårsoplevelser. Dette sigter mod at sikre helårsbeskæftigelse og motivere lokale til at engagere sig i turismen.

Lokalt samarbejde

At prioritere samarbejde med andre operatører for at styrke kapacitets- og kompetenceopbygningen lokalt i turismeindustrien.

Bæredygtige lodges

Bæredygtighed er en central del af World of Greenland’s produktudvikling, og derfor er det vigtigt at minimere miljø- og klimapåvirkningen de steder vi opfører lodges.

De 3 overordnede fokuspunkter for bæredygtighed i udvikling af lodges er…

Bæredygtige hytter

Vi benytter i høj grad vedvarende energi i vores lodges, og bygger af materialer som har mindst mulig CO2-emission og miljøpåvirkning.

Transport

Vi søger at minimere fragtdistancer ved at købe og source så mange lokale produkter som muligt.

Affald og genbrug

Vi genbruger så meget vi kan i alle aspekter af lodgens drift, herunder byggematerialer, interiør og madvarer.
På de separate lodge sider, kan du lære mere om hvordan hver enkelt lodge arbejder med bæredygtighed.

Ture i Iluissat

Udover udvikling og drift af lodges, har World of Greenland også en turafdeling i Ilulissat, hvor vi i fællesskab med andre operatører, arrangerer dagsture for besøgende.
Vores lokale partnerskaber er en vigtig del af koncernens vision om at løfte Grønland. Gennem lokale partnerskaber ønsker vi at sikre social og økonomisk bæredygtighed i turismeudviklingen.