FAQ - Ofte stillede spørgsmål

På denne side finder du en liste over de oftest stillede spørgsmål.
Hvis du ikke finder de svar, du søger, er du altid velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Du kan kun komme til Ilulissat med fly eller skib.

Der er direkte flyforbindelser fra Island med AirIceland. Rejser du til Grønland fra København i Danmark, skal du mellemlande i Kangerlussuaq, og herfra tage et mindre propelfly til Ilulissat. 

Du kan nemt en uge i Ilulissat. Området byder på mange forskellige aktiviteter inden for vandring, sejlads, kultur og flightseeing.

Vi anbefaler kraftigt, og at du også tager ud af byen for at udforske de nærliggende områder, såsom vores lodge-områder i Eqi, Ilimanaq og Nalluarsuk.

Der er spændende ting at se i Ilulissat hele året rundt.

World of Greenland er en af de få operatører, som tilbyder udflugter hele året. 

Om sommeren har vi mange besøgende, og rigtig mange forskellige aktiviteter. Vi har milde temperaturer, hvaler, midnatssol og gode mulighder for sejlads og vandring.

I efteråret og starten af vinteren har vi noget af det tætteste mørke og det smukkeste nordlys. Denne periode er de mindst travle måneder, men du kan stadig gå kortere vandreture, tage på isfjordssejlads, flyve helikopter og besøge lokale indbyggere. Besøg Ilulissat i efteråret for en meget autentisk grønlands-oplevelse, og oplev det beroligende mørke.

Fra februar begynder forårssæsonen, der byder på vintereventyr som hundeslæde, snescooterture og vores populære Igloo Lodge. Som regel er det også muligt at sejle Isfjordssejlads i denne periode, ligesom helikopterture, nordlysture og besøg hos lokale er populære aktiviteter.

Alle sæsoner har noget særligt at tilbyde.

Hos World of Greenland ved vi, at den rigtige beklædning er altafgørende for, at oplevelsen bliver i top.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal pakke til din Grønlandstur, kan du finde et udvalg af forskellige pakkelister og gode råd på Greenland Travel’s hjemmeside her