Michelin i Ilimanaq Lodge

Del dette
Når den anerkendte restaurant KOKS åbner dørene i 2022, sker det i Restaurant Egede i Ilimanaq Lodge.

Vi er stolte af at præsentere et nyt og spændende samarbejde med en af verdens bedste og mest anerkendte restauranter. KOKS holder normalt til på Færøerne, hvor de er kendt for deres spektakulære rammer tæt på naturen, og for deres bæredygtige tilgang til madoplevelsen. KOKS er desuden indehaver af 2 Michelin stjerner.

KOKS åbner i Restaurant Egede i 2022 og 2023 til at starte med. Hvad der sker herefter, er endnu uklart. Men en vigtig del af konceptet er, at der er indtænkt et rum for læring, der kommer lokalsamfundet og alle madentusiaster i Grønland til gode.

Dette nye og spændende samarbejde ligger i god tråd med de mål, vi i World of Greenland har for vores unikke lodges; at sætte Grønland på verdenskortet ved at fungere som trækplaster for turisme i hele Grønland.

Booking åbner d. 1. februar kl. 11:00 grønlandsk tid.

Hvis du allerede har købt en overnatning i Ilimanaq Lodge, vil du blive tilbudt at opgradere aftensmaden til en særlig KOKS-menu. Du vil blive kontaktet af World of Greenland inden for de næste par uger.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til KOKS i Restaurant Egede.

 

Andre nyheder

World of Greenland
Fredericiaip’ Aqq. 4
3952 Ilulissat

Tlf: +299 94 43 00
Email: info@wog.gl

World of Greenland
Fredericiaip’ Aqq. 4
3952 Ilulissat

Tlf.: +299 94 43 00
Email: info@wog.gl

Sværheds­grader
1: Let

En let tur betyder at man skal kunne gå et par kilometer i lettere kuperet terræn. Som at gå en tur i skoven, på de store stier, med en lille afstikker i ny og næ. Man skal også være mobil nok, til at kunne stige ombord på en båd, selvom det måske gynger lidt.

2: Moderat

Tilgængelig for alle med godt helbred, og som er vant til terrængående gå- og vandreture. Når det drejer sig om slædeture, kalder vi det moderat, da det kan være du skal af slæden og gå/løbe ved siden af. Dertil kommer, at du skal have en sund ryg, da der kommer bump og slag undervejs.

3: Ufordrende

På en udfordrende vandretur skal du kunne gå op og ned af nogle stejle bakker. Det kan også være, at du skal gå på løse sten og krydse vandløb, samt gå på sne og is. Guiden skal selvfølgelig nok hjælpe dig. Indebærer vandring med rygsæk. Når udfordrende anvendes i forbindelse med slædeture, er det fordi, det forventes at du kan gå/løbe efter slæden op af bakker, hvis der er behov for dette. (fortvivl ikke man kan få en hjælpende hånd, ved at holde fast i slæden). 

4: Krævende

På en krævende vandretur, forventer vi, at du er i en god fysisk form. Det betyder at du kan gå langt i op til flere dage, og at du kan forcere mange højdemeter i løbet af dagen. F.eks. vores vandretur til Indlandsisen, hvor 1000 højdemeter og 20 km skal forceres på en dag. Krævende vandreture indebærer vandring med egen rygsæk.

5: Anstrengende

Ekspeditions niveau, kræver en betydelig indsats og udholdenhed. Kun egnet for folk i rigtig god fysisk form.

Besøgende til Glacier Lodge Eqi

Glacier Lodge Eqi, er beliggende på fjeldet 100 m over vandet. Vi anbefaler derfor at bagage medbringes i en rygsæk, da stigningen ikke gør det muligt at medbringe en kuffert. Bemærk, at landgangen ikke er handikapvenlig. Alle vandreture i Eqi, samt vandring på egen hånd bør betragtes som fjeldture der går fra udfordrende til meget krævende.

Ilimanaq Lodge

World of Greenland
Fredericiaip’ Aqq. 4
3952 Ilulissat

Tlf.: +299 944300
Email: info@wog.gl