Om Igloo Lodge

Overnat i en traditionel Igloo

Igloo Lodge er World of Greenland’s første vinterlodge og indgår nu i rækken af unikke lodges. Her får du en oplevelse, du sent vil glemme. Forestil dig at sove midt i det glitrende, grønlandske vinterfjeld, hvor igloerne bygges af sne, som inuit har praktiseret det i årtusinder. Ordet Iglo kommer fra det grønlandske “Iglu”, der betyder hus.

Igloo Lodge er ikke et fancy is-hotel – det er den ægte vare. Det er for dig, der vil opleve den totale stilhed, de storslåede omgivelser og det dansende nordlys i hyggelige omgivelser. For dig, der tør gå off the beaten track. For dig, der vil lidt mere.

Hvis du ikke har oplevet Grønland i vintermånederne, er et besøg i Igloo Lodge noget, du ikke må snyde dig selv for. Lodgen ligger ved Nalluarsuk, 15 km inde i Ilulissats bagland – på kanten af UNESCO-området Ilulissat Isfjord. 

Fra den store bjælkehytte, som danner rammen om dit ophold, kan du følge med i trafikken af hundeslæder og snescootere, der suser forbi ude på den store, frosne sø. Her er rig mulighed for at trække stikket ud, glemme hverdagen og blot nyde nuet.

Vores lodge staff vil være dine værter gennem hele opholdet. I løbet af dagen tager vi dig med på sneskostur ind i UNESCO-området til et udsigtspunkt, hvorfra vi kan se Isfjorden, Indlandsisen og den mægtige Semeq Kujalleq gletcher, der producerer nogle af verdens mægtigste isbjerge.

Vi vil varte dig, op og sørger gennem hele opholdet for brandvarm kaffe og te, lækre snacks og god stemning. I Igloo Lodge er hyggen i centrum.

Finder du ikke plads på dine ønskede datoer? Send os en mail, så skriver vi dig op på vores venteliste. Hvis du er fleksibel, kan du også holde øje med late offers på denne side.

Alle ophold i Igloo Lodge inkluderer en sneskotur ind i UNESCO-området på den anden side af Nalluarsuk søen.

TRIPADVISOR

Det siger tidligere gæster

austria775899
austria775899
Utrolig, unik oplevelse
Læs mere
"Skøn, (og grænseoverskridende) oplevelse, at overnatte i igloo, vandre i snesko til det smukkeste udsigtspunkt, og hygge og spise god mad, med dejlige mennesker i den tilknyttede hytte. Vi var mit barnebarn på 17 år, og mig selv på 66 år, og vi var begge lige begejstrede."

Bjergtagende udsigt over den frosne sø Nalluarsuk. Her passerer lokale fiskere og deres hundespand, når de skal ud til fangstpladsen

Foreningen Grønlandske Børn

Vi samarbejder med Foreningen Grønlandske Børn. Når du køber et ophold i Igloo Lodge, kan du hjælpe os med at give Grønland og grønlandske børn en lysere fremtid. Se mere under “Bæredygtighed”.

Det får du også

Ethvert ophold i Igloo Lodge inkluderer

Panoramaudsigt

Gennem panoramavinduerne i loungen er der fantastisk udsigt over den frosne sø, og hundeslæderne, der kører forbi.

Wifi-fri

Mange almene hoteller tilbyder fri Wifi. I Igloo Lodge tilbyder vi Wifi-fri ferie.

Fuldpension

Koldt frokostbord, eftermiddagskage, dampende varm aftensmad og morgenmad inden afgang.

Kaffe og te ad libitum

I Igloo Lodge værner vi om hyggen. Vores fornemste opgave er, at du har det godt, og at der altid er kaffe på kanden.

Transport

Transport med pistemaskine fra Ilulissat tur/retur.

Sneskotur

Sneskotur i UNESCO med udsigt over Ilulissat Isfjord og Indlandsisen.