Bådture i Ilulissat

Vi tilbyder følgende bådture i Ilulissat

Sejltur mellem Isbjergene

På denne tur kommer vi tæt på de enorme isbjerge, som er byens kendetegn. Isfjordssejladsen er vores mest populære bådtur, og en absolut must-do, når du besøger Ilulissat.
Pris pr. voksen fra
DKK 695,-

Hvalsafari

Her handler det om havets kæmper. Fra juni til september får vi besøg af flere forskellige typer af hvaler - primært pukkelhvaler og finhvaler. Vi ser hvaler på omtrent 9 ud af 10 ture.
Pris pr. voksen fra
DKK 1195,-

Kayak Experience

I kajakken er vi i et med elementerne. Bølgernes skvulpen mod skroget, den øredøvende stilhed, vandsprøjt fra pagajen. Isfjorden tager sig ikke bedre ud, end set fra en kajak.
Pris pr. voksen fra
DKK 1250,-

Dagstur til Eqi

Eqi er et helt særligt sted. Her har vi, som et af meget få steder i verden, mulighed for at komme tæt på en kælvende gletjser. Mødet med Eqi og naturens kræfter, er en stor oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for.
Pris pr. voksen fra
DKK 2445,-

Sejlture i Diskobugten

Velkommen til Ilulissat – et paradis for bådture!

Ilulissat, beliggende ved Grønlands vestkyst, er et spektakulært rejsemål for eventyrlystne besøgende. En af de bedste måder at udforske dette betagende område er gennem bådture, der tilbydes af World of Greenland.

Diskobugten er kendt som en eksotisk, arktisk perle. Her finder du alt på et sted – den reneste luft, det klareste kolde vand, de største isfjelde, de mest imponerende gletsjere, og et fantastisk dyreliv. I Diskobugten findes nogle af verdens største hvalarter, massere af sæler og fisk i hobetal. Med andre ord er rammerne sat for et væld af uforglemmelige oplevelser til vands. 

Der findes mange, spændende sejlture i området. Grundet de barske forhold, finder de fleste sejlture kun sted i sommerperioden fra juni til slutningen af september. Vi har samlet de mest populære bådture med afgang fra Diskobugtens hovedstad, Ilulissat, i listen nedenfor. 

Kort om os

World of Greenland er et 100% grønlandsk selvskab med dybe rødder i turismen omkring Ilulissat. Vi er en del af Air Greenland koncernen, hvilket betyder, at vi er ejet af det grønlandske selvstyre, og i sidste instans af det grønlandske folk. Det er vi stolte af, og det forpligter os til at være blandt de foretrukne udbydere til at vise vores smukke land frem.

I World of Greenland gør vi en dyd ud af at samarbejde med mange forskellige, mindre bådoperatører. Det gør vi fordi vi ønsker at bidrage til en bred turisme-relateret vækst i det grønlandske samfund. 

Vi lever for 2 ting:

  • Vi ønsker at levere de mest eksotiske og unikke oplevelser til den kræsne og kvalitetsbevidste rejsende, gennem et vedvarende fokus på kvalitet, ansvarlighed og bæredygtig udvikling.
  • Vi løfter Grønland.

 

Vi glæder os til at vise dig smukke Ilulissat fra søsiden.