KOKS Ilimanaq er nu åben

Netop nu har du muligheden for at opleve den verdenskendte restaurant KOKS i vores Ilimanaq Lodge.

KOKS holder normalt til på Færøerne, hvor de er kendte for at levere 2-stjernet Michelin-middag i afsides og naturskønne omgivelser.

Vi er stolte af dette samarbejde, og håber det vil medføre en ny øget opmærksomhed mod Grønland og alt hvad vores skønne land har at tilbyde.

World of Greenland er for dig, der har mod på mere

World of Greenland er drevet af at levere store oplevelser.

Vi har gennem en lang årrække bevæget os fra at være Grønlands største turoperatør med et ambitiøst og bredt omfavnende udflugtskatalog, til nu at have fundet ind til vores kerneområde – der hvor vi er bedst. Vi udvikler og drifter unikke lodges i området omkring Diskobugten, og snart også i Nuuk Fjorden.

Alle vores lodges har det til fælles, at deres storslåede beliggenhed, og velovervejede koncept går op i en højere enhed, der skal give vores besøgende den eksklusive og autentiske oplevelse, de sent vil glemme. 

Eventyrernes land

Vi mener, Grønland bør være på alles bucket-list. Vores skønne land har så meget at byde på. I Grønland kan du blandt andet opleve kælvende gletsjere, prustende hvaler, unik og velbevaret kulturarv, fantastisk nordlys og isfjelde dobbelt så store som dit hus.

Vi har noget for enhver smag. Om du er til aktiv ferie, fordybelse i kulturen, adventure eller solbadning på terrassen, så har vi noget, der kan blæse dig bagover.

Hvis du også går og overvejer, om din næste rejse skal gå til Grønland, så følg med på Visit Greenland’s hjemmeside, og få de bedste råd inden afrejse. 

Velkommen til Grønland – Eventyrenes Land.

Beyond your imagination

Bedste tilbud og sidste nyt fra Ilulissat