Foreningen Grønlandske Børn

Del dette
Del på facebook
Del på twitter
Del på email
World of Greenland har startet samarbejde med Foreningen Grønlandske Børn

Vores børn er fremtiden, og derfor skal vi passe godt på dem.

World of Greenland er blevet ISUMASSUISOQ for Foreningen Grønlandske Børn. ISUMASSUISOQ kan bedst oversættes til “en, der tager ansvar for andre”.

Samarbejdets formål er at støtte foreningens arbejde for at give grønlandske børn, og dermed Grønland en bedre fremtid. Det sker via sommer-camps, workshops for børn og forældre, samarbejde omkring virksomhedsbesøg og praktikpladser, og ved at tilbyde alle børn og unge en børnebisidder i mødet med myndighederne.

Udover at virksomheden donerer et årligt beløb til foreningen, giver vi også dig mulighed for at donere et beløb. Når du køber et ophold i Igloo Lodge eller Glacier Lodge Eqi, kan du samtidig vælge, at donere 250,- til Foreningen Grønlandske Børn.

Vi håber, du vil hjælpe os med at give vores smukke land og vores børn en endnu lysere fremtid!

Andre nyheder

World of Greenland
Fredericiaip’ Aqq. 4
3952 Ilulissat

Tlf: +299 94 43 00
Email: info@wog.gl

Sværheds­grader
1: Let

En let tur betyder at man skal kunne gå et par kilometer i lettere kuperet terræn. Som at gå en tur i skoven, på de store stier, med en lille afstikker i ny og næ. Man skal også være mobil nok, til at kunne stige ombord på en båd, selvom det måske gynger lidt.

2: Moderat

Tilgængelig for alle med godt helbred, og som er vant til terrængående gå- og vandreture. Når det drejer sig om slædeture, kalder vi det moderat, da det kan være du skal af slæden og gå/løbe ved siden af. Dertil kommer, at du skal have en sund ryg, da der kommer bump og slag undervejs.

3: Ufordrende

På en udfordrende vandretur skal du kunne gå op og ned af nogle stejle bakker. Det kan også være, at du skal gå på løse sten og krydse vandløb, samt gå på sne og is. Guiden skal selvfølgelig nok hjælpe dig. Indebærer vandring med rygsæk. Når udfordrende anvendes i forbindelse med slædeture, er det fordi, det forventes at du kan gå/løbe efter slæden op af bakker, hvis der er behov for dette. (fortvivl ikke man kan få en hjælpende hånd, ved at holde fast i slæden). 

4: Krævende

På en krævende vandretur, forventer vi, at du er i en god fysisk form. Det betyder at du kan gå langt i op til flere dage, og at du kan forcere mange højdemeter i løbet af dagen. F.eks. vores vandretur til Indlandsisen, hvor 1000 højdemeter og 20 km skal forceres på en dag. Krævende vandreture indebærer vandring med egen rygsæk.

5: Anstrengende

Ekspeditions niveau, kræver en betydelig indsats og udholdenhed. Kun egnet for folk i rigtig god fysisk form.

Besøgende til Glacier Lodge Eqi

Glacier Lodge Eqi, er beliggende på fjeldet 100 m over vandet. Vi anbefaler derfor at bagage medbringes i en rygsæk, da stigningen ikke gør det muligt at medbringe en kuffert. Bemærk, at landgangen ikke er handikapvenlig. Alle vandreture i Eqi, samt vandring på egen hånd bør betragtes som fjeldture der går fra udfordrende til meget krævende.

Ilimanaq Lodge

World of Greenland
Fredericiaip’ Aqq. 4
3952 Ilulissat

Tlf.: +299 944300
Email: info@wog.gl