KOKS i Ilimanaq Lodge

Siden åbningen i 2017 har Ilimanaq Lodge serveret mad af grønlandske råvarer tilberedt med et stilfuldt nordisk twist.

I sommersæsonerne 2022 og 2023 er vi stolte af at kunne meddele, at teamet fra den færøske 2-stjernede Michelin-restaurant KOKS vil drive vores Restaurant Egede.

Vi tror på, at dette samarbejde under ledelse af KOKS prisvindende køkkenchef Poul Andrias Ziska vil tage Grønlands gastronomiske turisme til nye højder, og sætte Grønland på verdenskortet over nye, spændende destinationer.

Vil du krydre din rejse med den delikate smag af grønlandske råvarer, så er KOKS Ilimanaq et besøg værd. Stilen og kvaliteten vil være på Michelin-niveau men med en uformel atmosfære.

Gæster, der bor i en af ​​bungalowerne på Ilimanaq Lodge, får morgenmad inkluderet. KOKS tasting menu, in house frokost eller madpakke kan tilkøbes. Det er kun muligt at have én overnatning i Ilimanaq Lodge.

Er du på ferie i Ilulissat, men drømmer du om en middag i Ilimanaq eller ønsker du at opleve en af ​​vores særlige ture, er der gode muligheder for at tage på en dagstur, eller et aften-besøg på KOKS.

KOKS restaurant kan kun rumme 30 personer, og efterspørgslen er stor. Vi kan ikke garantere pladser til gæster, der ikke bor i vores lodge. For at undgå skuffelse beder vi dig reservere på forhånd.

Priser

KOKS tasting menu DKK 2100

Vinmenu DKK 1600 

Juicemenu DKK 800 

Båd-shuttle DKK 1400

Åbningsperiode

12. juni. – 8. september.

Book dit ophold nu

I historiske omgivelser

Restaurant Egede ligger i en gammel kolonial bestyrerbolig fra 1741, der er et af Grønlands ældste huse. Huset er i sin tid opført af den kendte bygdebestyrer, missionær og handelsmand Paul Egede – søn af Hans Egede, der kom til Grønland som den første missionær.

Bygningen er i 2017 totalrenoveret af Realdania By & Byg, som har vundet den anerkendte Europa Nostra Pris for denne renovering, og som efterfølgende også har opført Ilulissat Isfjordscenter. Renovationen har taget udgangspunkt i de materialer og farver, bygningen oprindeligt er opført med. Man vil således kunne opleve originalt sejl fra et hvalfangerskib, lærredsvægge, originale planker og træværk fra 1700-tallet og en tjæret facade, hvis duft sender tankerne på himmelflugt. 

IMG_3276 beskaret
konference lodge @Ukendt fotograf 2018 (3)

Konferencefaciliteter

Ilimanaq Lodge tilbyder konferencefaciliteter i historiske omgivelser.

Vi kan arrangere alt fra dagsmøder med frokost til  flerdages arrangementer med overnatning, udflugter og gourmet-middag.

Mødelokalet er det gamle butiksloft, der har fungeret som lager tilbage i 1700-tallet. Rummet er indrettet med projektor og sorround sound system. Der er plads til 32 gæster, fordelt på 4 borde.

Ved ønske om eller spørgsmål til brug af konferencefaciliteterne, kontakt venligst ilimanaq@wog.gl