Bådture Ilulissat

Bådture i Diskobugten

Diskobugten er kendt som en eksotisk, arktisk perle. Her finder du alt på et sted – den reneste luft, det klareste kolde vand, de største isfjelde, de mest imponerende gletsjere, og et fantastisk dyreliv. I Diskobugten findes nogle af verdens største hvalarter, massere af sæler og fisk i hobetal. Med andre ord er rammerne sat for et væld af uforglemmelige oplevelser til vands. 

Der findes mange, spændende sejlture i området. Grundet de barske forhold, finder de fleste sejlture kun sted i sommerperioden fra juni til slutningen af september. Vi har samlet de mest populære bådture med afgang fra Diskobugtens hovedstad, Ilulissat, i listen nedenfor.

Med World of Greenland

World of Greenland er et 100% grønlandsk selvskab med dybe rødder i turismen omkring Ilulissat. Vi er en del af Air Greenland koncernen, hvilket betyder, at vi er ejet af det grønlandske selvstyre, og i sidste instans af det grønlandske folk. Det er vi stolte af.

Vi gør en dyd ud af at samarbejde med mange forskellige, lokale bådoperatører. Det gør vi fordi vi ønsker at bidrage til en bred turisme-relateret vækst i det grønlandske samfund. 

HVAD VI TILBYDER

Isfjordssejlads

På denne tur kommer vi tæt på de enorme isbjerge, som er byens kendetegn. Isfjordssejladsen er vores mest populære bådtur, og en absolut must-do, når du besøger Ilulissat.
Pris pr. voksen fra
DKK 695,-

Hvalsafari

Her handler det om havets kæmper. Fra juni til september får vi besøg af flere forskellige typer af hvaler - primært pukkelhvaler og finhvaler. Vi ser hvaler på omtrent 9 ud af 10 ture.
Pris pr. voksen fra
DKK 1195,-

Kayak Experience

I kajakken er vi i et med elementerne. Bølgernes skvulpen mod skroget, den øredøvende stilhed, vandsprøjt fra pagajen. Isfjorden tager sig ikke bedre ud, end set fra en kajak.
Pris pr. voksen fra
DKK 1250,-

Dagstur til Eqi

Eqi er et helt særligt sted. Her har vi, som et af meget få steder i verden, mulighed for at komme tæt på en kælvende gletjser. Mødet med Eqi og naturens kræfter, er en stor oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for.
Pris pr. voksen fra
DKK 2445,-

Charter

Har du en særlig forespørgsel på en tur, der ikke er en del af vores udflugtskatalog? Eller ønsker du en privat bådtur? Vi samarbejder med mange lokale bådoperatører, og vi kan klare det meste.
Pris pr. voksen fra
Varying

BESØG OS

Kom og besøg os i vores butik! 
Åbningstider:
Man-Fre 8.00-16.00

Ring til os

Du kan ringe til os alle hverdage mellem 9.00 – 16.00. på +299 94 43 00. Husk tidsforskellen.

Skriv til os

Du kan altid sende os en mail på info@wog.gl. Vi svarer helst på e-mails indenfor 24 timer.

Følg os

World of Greenland er selvfølgelig også at finde på de sociale medier. Lad dig rive med og følg os.