Ilimanaq Lodge

INKLUDERET I OPLEVELSEN

Transfer fra World of Greenland’s kontor til havnen.

Bådtur fra Ilulissat til Ilimanaq

Velkomst i receptionen

KOKS tasting menu

Overnatning i Bungalow

KOKS morgenmad

En guidet aktivitet*

Bådtur tilbage til Ilulissat

Transfer til World of Greenland’s kontor

PRAKTISK INFORMATION

Mødetid er kl 13:00

Vi møder dig ved World of Greenland's kontor kl. 13:00. Har du forespurgt at blive hentet på Hotel Arctic, møder vi dig der. Du er tilbage i Ilulissat dagen efter kl. 16:30.

Bagage - husk at pakke let

Vi kører din bagage fra receptionen i Ilimanaq til din bungalow, men ved ankomst til bygden skal du selv bære din bagage op af trapperne ved havnen. Vi anbefaler dig derfor at pakke en lille taske. Hvis dit hotel ikke kan opbevare din bagage, kan du opbevare det ved World of Greenland.

Wifi

Der er ikke noget WiFi i bungalowen, men i vores lille lounge ved receptionen, findes gratis WiFi.

Frokost

KOKS serverer ikke frokost, men det er muligt at købe en sandwich, man kan nyde på sin tur eller i loungen ved receptionen.

GUIDEDE AKTIVITETER

* Tilmelding sker ved check-in i Ilimanaq Lodge. Læs mere om aktiviteterne herunder

Bygdetur

På bygdeturen vil du lære mere om livet i Ilimanaq. Hvilken historie er stedet rundet af, og hvordan er ens tilværelse, når man bor i en bygd ved verdens ende?
Varighed
1-2 timer

Hike mod Isfjorden

En skøn vandretur, hvor vi går ud af bygden og nordpå. Turen går langs kysten og ud til et smukt udsigtspunkt. På vejen er der mulighed for at spotte dyr som hare eller moskus, og for at plukke urter i sæson. Områdets mange inuitgrave vidner desuden om en rig historie.
Varighed
2 timer

Kulturværksted

I kulturværkstedet prøver vi kræfter med traditionelt grønlandsk kunsthåndværk som simpel perlesyning eller skæring af tupilakker. En hyggelig indendørs aktivitet.
Varighed
2-3 timer