Aftenbesøg på

Oplev KOKS

Restaurant KOKS er verdensberømt for at servere gourmet mad på 2-stjernet Michelin-niveau i afsidesliggende omgivelser på Færøerne. Når KOKS flytter til Ilimanaq, Grønland, er det et spændende eksperiment for KOKS og en once-in-a-lifetime mulighed for alle besøgende, for at opleve de delikate, arktiske råvarer i verdensklasse format. Dette er en unik chance, da KOKS normalt er fuldt booket mange måneder frem. Hvem ved – måske bliver KOKS Ilimanaq den første arktiske Michelin-restaurant nogensinde.

Priser

KOKS tasting menu DKK 2100

Vinmenu DKK 1600

Saftmenu DKK 800

Båd-shuttle DKK 1400

 

Alle priser er pr. person.

Turen til KOKS

Når først du er i Ilulissat, er det meget enkelt at komme til en af ​​verdens mest afsidesliggende gourmetrestauranter. Efter at have sikret dit bord hos KOKS kan du bestille KOKS båd-shuttle, der tidsmæssigt er skræddersyet KOKS tasting menuen.

Husk blot at vælge seating kl. 17.30 eller 19.30 på KOKS.

Vidste du, at “vejen” til Ilimanaq er den dybe, blå Diskobugt? Når du skal fra Ilulissat til Ilimanaq, er du altså nødt til at sejle med KOKS båd-shuttle. På vejen sejler vi blandt nogle af verdens største isbjerge i det UNESCO-beskyttede område “Ilulissat Isfjord”.

Besøg den verdenskendte restaurant i Ilimanaq

Restaurant KOKS er normalt beliggende på Færøerne. De er verdensberømte for at servere mad på 2-stjernet Michelin-niveau i fjerntliggende omgivelser. Når de flytter til Ilimanaq i 2022 og 2023 vil de tage dette statement til næste niveau.

Ilimanaq er en lillebitte bygd beliggende 350 km nord for polarcirklen. Her går livet i sit eget tempo. Der fanges mad fra dag til dag. Vi lever af, hvad Moder Natur giver os – fisk, bær, urter, moskusokse.

KOKS’ filosofi er lokale råvarer og lokal fremgangsmåde, men med et kreativt og entreprenant løft leveret af køkkenchef Poul Andrias Ziska. I stedet for at jagte historien for dens egen skyld, lægges alle kræfter i at udforske de oprindelige praksisser – tørring, saltning og rygning. KOKS følger årstiderne, og forvandler ældgammel kulinarisk tradition til moderne delikatesser.

På trods af den afsides beliggenhed kan en tasting menu på KOKS Ilimanaq nås med et aftenbesøg fra Ilulissat. KOKS-båd-shuttlen afgår sent på eftermiddagen og tager omkring 30 minutter, afhængigt af mængden af ​​is, der flyder i bugten. Zigzag-sejlads mellem isbjerge helt op til 100 meter vil sætte stemningen for en spektakulær aften.

Hvis du vil krydre din rejse til Ilulissat med den unikke og delikate grønlandske smagsindtryk, er KOKS Ilimanaq et besøg værd. Stilen og kvaliteten vil være på Michelin-niveau, men med en uformel atmosfære.

STEP BY STEP BOOKING GUIDE

Prices

KOKS tasting menu DKK 2100

Wine pairing DKK 1600

Juice pairing DKK 800

Boat shuttle DKK 1400